Lately

All about the eyes

all about the eyes
Dette er faktisk et sjældent indlæg her i blogverdenen. Men alligevel et ret vigtigt punkt, hvis du spørger mig! Som skrevet tidligere, så er jeg bruger af kontaktlinse (jep! Kun 1 linse på det ene øje) Faktisk er jeg en storforbruger, eller det har jeg tidligere været, da jeg ikke har været 100 % tilfreds med mine gamle linser. Jeg brugte endags linser fra Dailies, hvilket jeg egentlig var okay tilfreds med i starten, men så begyndte jeg at få trætte øjne og jeg følte at jeg kunne mærke “kanten” af linsen – hvilket er noget så ubehageligt.
Nu sidder jeg til daglig på kontor og kigger ca. 8 timer på en skærm. Så I kan nok forstå vigtigheden for mig, at linsen er i top og ikke generere mit øje eller mit arbejde.
Derfor var jeg nede og besøge de søde mennesker i Thiele Holstebro. Vi fik en snak om mine krav til linser og hvilken styrke jeg skulle bruge på mit øje. Læs meget mere om min oplevelse hos Thiele Holstebro HER..

allabout

Udover en god behandling og en synstest resulterede det i, at jeg fik nogle prøve linser med hjem. Jeg fik to forskellige slags, for at vurdere størrelsen og styrken på mit øje. Allerede de første par dage kunne jeg mærke forskel. Mit øje løb ikke i vand og jeg kunne ikke mærke nogen kant påvirke mit øje. Det føltes utrolig behageligt og jeg blev ret glad for linserne.

a silicone
Silicone Hydragel modvirker tørhed og irritation i øjnene.

Jeg følte at linsen var så komfortabel at jeg helt glemte at jeg havde linsen på. Hvilket resulterede i at jeg ofte glemte at tage linsen ud, når jeg skulle sove. Normalt ville jeg vågne op med et rødt øje, irritation og kløe eller også kunne jeg ikke åbne øjet. Så hvis man har tendens til at falde i søvn med linsen på, så er Silicone Hydragel et godt alternativ. Men Silicone Hydragel gav en masse fugt til øjet og jeg er ovenud tilfreds! Derudover skifter linsen ikke størrelse eller tørrer ud i løbet af dagen. Den holder nemlig den samme pasform hele dagen og sørger for at holde linsen på den rette plads.

aquaplus
Dailies Aquacomfort Plus giver fugt til øjet, hver gang du blinker

Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk, da jeg skulle prøve linserne fra Dailies. Nu havde jeg tidligere døjet med problemer med linserne fra Dailies. Dog var min gamle linse af en noget ringere kvalitet. Så jeg blev positivt overrasket over hvordan linsen Aquacomfort Plus virkede på mit øje. Jeg følte at synet blev en anelse skarpere og mere rent. Hver gang mit øje blinkede, så kunne jeg mærke at der kom lidt fugt til øjet, hvilket jeg tidligere havde problemer med. Linsen var meget behagelig at have på, især til de lange dage, hvor jeg gerne bruger min linse fra tidlig morgen til sen aften. Men den bestod testen! Så jeg er sikker på at det vil være min foretrukne linse fremover!

Hvis du overvejer at få taget en syntest eller har brug for nye linser, så kan jeg varmt anbefale at tage ned i Thiele Holstebro. De har nogle fantastiske redskaber og et dejligt personale, som er klar til at hjælpe alle! De har hjulpet mig rigtig meget og var så søde, at give mig nogle prøvelinser med hjem. Jeg følte mig i trygge hænder, og jeg følte virkelig, at der blev lyttet til mine ønsker og behov.

Hvis du derimod ikke er linsebærer, men mere til briller, så kan du lige nu få din alder i rabat hos Thiele.. :-)

18 kommentarer

 • Lea Stud

  Et ret usædvanligt blogindlæg.
  Men samtidig spændende for os andre linsebruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Stud

  Et ret usædvanligt blogindlæg.
  Men samtidig spændende for os andre linsebruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Bruger du måneds eller dags linser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Bruger du måneds eller dags linser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Stud

  Et ret usædvanligt blogindlæg.
  Men samtidig spændende for os andre linsebruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Nogle gange har jeg bare lyst til at gå ud over det sædvanlige. Det kan både overraske mig selv og læserne, at de daglige problemer kan løses så let. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Bruger du måneds eller dags linser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg bruger kun en dags linse – det har jeg det bedst med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rahbek

  Hej Henriette
  Jeg bruger dagligt linser og jeg har det på samme måde, som dig. Jeg døjer også med trætte øjne og tørhed. Jeg har dog prøvet øjnedråber, men det havde ikke den store virkning. Tror du at jeg skal tage til optikeren?

  Mvh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rahbek

  Hej Henriette
  Jeg bruger dagligt linser og jeg har det på samme måde, som dig. Jeg døjer også med trætte øjne og tørhed. Jeg har dog prøvet øjnedråber, men det havde ikke den store virkning. Tror du at jeg skal tage til optikeren?

  Mvh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Nogle gange har jeg bare lyst til at gå ud over det sædvanlige. Det kan både overraske mig selv og læserne, at de daglige problemer kan løses så let. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Nogle gange har jeg bare lyst til at gå ud over det sædvanlige. Det kan både overraske mig selv og læserne, at de daglige problemer kan løses så let. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg bruger kun en dags linse – det har jeg det bedst med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg bruger kun en dags linse – det har jeg det bedst med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hej Heidi

  Jeg vil altid anbefale dig at gå til optikeren., da jeg ikke selv tør at bruge diverse øjendråber. Hos Thiele har de nogle smarte maskiner, der kan tjekke øjet nærmere og vurdere om du skal have en anden linse.
  Jeg håber at det var svar nok :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hej Heidi

  Jeg vil altid anbefale dig at gå til optikeren., da jeg ikke selv tør at bruge diverse øjendråber. Hos Thiele har de nogle smarte maskiner, der kan tjekke øjet nærmere og vurdere om du skal have en anden linse.
  Jeg håber at det var svar nok :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rahbek

  Hej Henriette
  Jeg bruger dagligt linser og jeg har det på samme måde, som dig. Jeg døjer også med trætte øjne og tørhed. Jeg har dog prøvet øjnedråber, men det havde ikke den store virkning. Tror du at jeg skal tage til optikeren?

  Mvh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Hej Heidi

   Jeg vil altid anbefale dig at gå til optikeren., da jeg ikke selv tør at bruge diverse øjendråber. Hos Thiele har de nogle smarte maskiner, der kan tjekke øjet nærmere og vurdere om du skal have en anden linse.
   Jeg håber at det var svar nok :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately