LOOK OF THE DAY: Afternoon

BOOKS: Mig før dig

IMG_1630

Jeg må ærligt indrømme, at jeg var spændt på denne bog. For indeni er jeg blød som dagen er lang. Jeg er en ægte romantiker og elsker alt hvad der er lyserødt og kærligt! Og denne bog af Jojo Moyes var ingen undtagelse!Jeg blev sådan lidt småforelsket i bogen og levede mig nærmest ind i bogen. Jeg elsker at bøgerne kan have den virkning ;-)

Bogen er en velskrevet og en meget rørende historie om kærlighed, venskab og drama. Jeg grinte flere gange af bogen pga. de små input og humoristiske træk af bogens karakter. Derudover må jeg erkende at jeg fældede en enkelt tåre eller to i slutningen af bogen.

Jeg elsker den måde Jojo Moyes skriver på. Det virker så levende og fortællende, som om at man selv var der. Bogen er både let læselig og giver en lyst til at læse mere og hurtigere.

Jeg tør ikke at røbe for meget om bogen, da jeg synes I selv skal læse den og danne jeres eget indtryk. Men hvis I kan lide at læse om kærlighed, ulykkelig kærlighed, små grin og en masse humoristiske kommentarer – så skal I læse den :-)

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Afternoon