Look of the day: INDIA brown

Lately

blomster
har nydt synet af røde blomster i min mors hyggelige stue…
jam
Min mor har lavet hjemmelavet hindbær marmelade – min favorit <3
IMG_0034x1
tog en coffee break med min søster – iført et mørkt outfit
IMG_0154
gåtur i det smukkeste frostvejr..
støvler
er blevet forkælet i form af rengøring af taske og støvler – tak Moar ;-)

Okay! I dette indlæg kan vi vist konstatere, at jeg er MORS pige! Jeg var nemlig hjemme og besøge min søde mor i weekenden. Min mor bød på sen morgenmad og til dette havde hun lavet en af mine favoritter – nemlig hindbær marmelade! (Enten er man til jordbær eller hindbær i min familie ;-) ) Min mor er ret sej – hun laver ofte hjemmelavet marmelade, grød, saft osv. Og det er ganske hyggeligt, at komme hjem og se hvad hun nu har fundet på, at lave i køkkenet. Det hele er selvfølgelig lavet på den helt gammeldags måde og det kan tydelig smages. Der er bare noget særligt, når der er lagt arbejde og kærlighed i maden – dette værdsætter min mor meget. Hvorfor har jeg mon ikke arvet en af de gener?? Anyhow efter morgenmaden gik min søster og jeg en tur med barnevognen, og selvfølgelig lige tage lidt billeder. (Jep! Min søster blev lokket igen!) Da vi kom hjem til huset igen, havde min mor været igang med læderfedt, så både mine støvler (støvler bliver generelt ret hurtig beskidte her i vinter halvåret, med både salt, sne og mudder) og min gamle taske skinnede så fint og havde fået et helt nyt look.
Okay, nu lyder det som om at jeg ret forkælet og at min mor bare knokler. Men med 5 andre søskende, så er det nogle gange rart, at blive lidt forkælet af sin mor, specielt når det er sager, jeg selv ville nedprioritere. Nå, dette var jo bare en af de mange herlige dage i sidste uge. Ellers har den stået på gåture i det skønne vinterlandskab, kaffedates, kagedates, løbeture og ikke mindst afslapning! Det sidstnævnte var tiltrængt og jeg glæder mig ret meget til at holde vinterferie på fredag.
Denne uge er skam også rar at vente på. Foruden at jeg har ferie fra på fredag, så har jeg et par dinnerdates i vente, indløsning af en gammel fødselsdagsgave, et gensyn med en gammel veninde og ikke mindst en wellness date i weekenden – yay! Så denne uge kan bare komme an, jeg er helt klar! ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: INDIA brown