Giveaway: Vind mine favoritter

Lately

smoothie1
har jeg lavet blåbær og brombær smoothie
IMG_0187x
hoppet i en pudder lyserød blazer
spa
har vist fusser fra en spa date i weekenden…
imgg112
har spist mig igennem flere fastelavnsboller – det er en afhængighed!
giveaaway1
har vist jer mine favorit produkter – du kan vinde dem, ved at trykke HER
flowrstobe
fine blomster hos min søde mor…

Så er vinterferien for alvor skudt i gang. Jeg kan slet ikke forstå at vi allerede er nået til vinterferien. Dagene og ugerne flyver afsted og jeg føler at jeg løber lidt om kap med tiden. Derfor holder jeg meget af, at kunne lave disse Lately indlæg, da jeg alt for sjældent stopper op, og nyder de små øjeblikke, der kan give mig et smil på læben. Det kræver øvelse at kunne bevare de øjeblikke, men samtidig er det afstressende og giver lidt mere oveskud i hverdagen. Så Lately indlæggende er ikke kun lavet for jeres skyld, men ligeså meget for min egen. Det er jo rare ting, som gør mig glad og som forhåbentlig kan smitte lidt af på jer andre ;-)

Den seneste uge har jeg været mægtig glad. Jeg har haft travlt med nogle herlige ting, været til inspirerende møder og ikke mindst haft nogle fantastiske aftaler. Så jeg har hele tiden haft et smil på læben og lidt overskud til grine højt og endda fjolle rundt med et hop ;-) Jeg kan desværre ikke forklare grunden til dette, men jeg vil tro at det er helheden med alle de rare ting i sidste uge.
Jeg fik som sagt vinterferie i fredags og den blev fejret med på rigtig fastelavns manér. Jeg fik besøg af en sød veninde, som ved at jeg elsker fastelavnsboller. (Man er jo nødt til at hamstre, imens de er her ;-) ) Derudover havde jeg en gammel fødselsdagsgave fra min storesøster, der skulle indløses. Gaven bestod af en spa-date med ren forkælelse og afslapning på bedste vis. Selvfølgelig i selskab med min søster ;-) Det var lige præcis, hvad jeg havde brug. Afslapning og bare dase hele dagen. Dagen sluttede af med familiemiddag hos mine forældre og selvfølgelig i fællesskab, så vi MGP – endnu en af vores mange traditioner.

Nu er det blevet mandag og en ny uge viser vej. Og vi tager da lige endnu en af de der fantastiske uger! ;-)
For denne uge består af en masse lækre aftaler såsom kaffedates, middagsaftaler, gåture med en sød niece, kvalitetstid med familien, en super spændende date til forpremerien på Fifty Shades of Grey (glæder mig!) og en mini ferie i sommerhus med hele min familie.
Jeg føler mig så klar til at tage imod denne uge. Jeg håber at I har det på samme måde. Hvad har I af planer? :-)

Vi blogges ved <3

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Vind mine favoritter