All about the eyes

Look of the day: Little miss grey

littlemissgrey
missgrey2
missgrey1
Look of the day: Jakke: Gina Tricot, Tee: Just Junkies, Buks: Dr. Denim, Støvler: Sixmix, Taske: DKNY, Ur: Pilgrim

En lille grå mus, der frøs i kulden og bare lige ville have taget nogle hurtige billeder, inden turen gik videre i sommerhus. Jeg havde glemt kameraet denne dag, så billederne er taget med min iphone 5s. Jeg kan faktisk godt lide billedekvaliteten på telefonen, sammenlignet med andre telefoner. Så min iphone er et godt alternativ, når jeg glemmer kameraet derhjemme. Eller til de dage, hvor der ikke er plads til et tungt kamera i tasken.

Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur i det perfekte regnvejr – jeg elsker nemlig at løbe i regnvejr og kulde. Trods ømme og hævede ben, så var det en god løbetur og jeg kan med god samvittighed slappe af resten af aftenen med Girls på computeren og kold iskaffe. Yay!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All about the eyes