Lately

Favorite: Chunky cherry

chunky
chunky cherry1
chunky cherry

Jeg beklager stilheden på bloggen igår. Jeg har endnu engang været klodset. Ja, det kan åbenbart godt lade sig gøre, at falde to gange på en uge. Faktisk ville jeg bare løbe en lille tur, men derimod endte det med en tur til vagtlægen med en forstuvet hofte. Tossede mig! Hvordan kan man overhovedet være så klodset? Det er simpelthen for pinligt!

Nå, men det indlægget jo egentlig skulle handle om, er denne lille sag af en læbestift. Læbestiften er fra serien Chubby Stick og jeg er helt vild med farven Chunky Cherry fra Clinique. Den giver mig nemlig den perfekte farve af rød, uden at blive for postkasserød. Og så er holdbarheden overraskende.. Jeg har haft den på, inden jeg skulle til middag og selv efter flere glas vin og 3 retters mad, så ligger den pæne læbestift stadig ligeså fint på mine læber. Derudover tørrer læbestiften ikke ind, men derimod fugter læberne og holder dem noget så fine.
Desuden bringer farven lidt forårs stemning og jeg kan ikke vente med at gå foråret i møde, med denne farve på læberne.
Man kan vist godt sige, at jeg er en fan af læbestifterne fra Clinique og denne Chunky Cherry må vist være min favorit! <3

Kig ind i morgen, hvor I har mulighed for at vinde læbestifter fra Clinique..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately