NAILS: Midnight green

IN MY BAG: Makeup

beautyessentials1
beauty1

Nogle gange er det tiltrængt med en oprydning i make-up tasken. Og dette var et projekt jeg arbejdede med igår. Det er egentlig utroligt, hvad man kan finde af gamle skatte blandt sit ‘gamle’ makeup.
Nu er jeg en gammel Matas pige og jeg husker, at vi nærmest fik kastet makeup produkter i nakken af de forskellige sælgere. Det var en fest! For jeg fik lov til at prøve en masse nye produkter samt teste hvilke, der egnede sig til mig. For jeg er faktisk ikke typen, der bærer ret meget makeup, altså på alm. hverdage. Jeg holder nemlig af, at man skal kunne se naturlig ud. Selvfølgelig med førstehjælp fra diverse makeup hjælpemidler ;-)

Der er mange af jer, der spørger ind til min makeup og ikke mindst hvilke mærker og farver jeg helst benytter mig af.
Jeg holder allermest af naturlige brunlige nuancer og ikke mindst de dusede farver. Så selvom min makeup samlingen bugner af produkter, så har jeg været flittig og ryddet op i samlingen. Derfor ville jeg bare lige vise jer en lille del af min samling af makeup. Jeg skal nok komme med en opdatering på, hvilket makeup jeg bruger lige nu. I promise <3

beauty3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Midnight green