Guilty pleasures

Lately

IMG_3461X
har været klædt i pletter – outfittet kommer på bloggen en af de nærmeste dage..
IMG_2352X
jeg har været ret begejstret for min nye lædersag. Den er blevet brugt flittigt i denne uge..
IMG_1323XX
har drukket brombær smoothie til morgenmad..
IMG_3600
er gået til bekendelse og indrømmet en af mine mange laster…
Jordbærtærte
og endnu en af mine laster. Årets første bid af en jordbær tærte..
IMG_3763
IMG_3662
har fejret 1 års fødseldag for min lille niece.

HEJ
Jeg hedder Henriette og er 26 år. Jeg har været skadefri i snart 2 uger! (Hej Henriette!)

Jeg har holdt mig fra skarpe ting, cyklet rigtig pænt, holdt en pause med løb og ikke mindst været ret forsigtig i denne uge – OG HELT UDEN SKRAMMER! Yay! Jeg burde næsten få en medalje, for ikke at være kommet til skade i denne uge! Altså vi kan konkluderer ingen cykelstyrt og ingen løbetur, der gik galt.
Måske er uheldet ved, at vende for mig og måske kunne der, komme lidt held min vej? Anyway, så håber jeg snart på, at min lille forstuvning går over, så jeg kan begynde, at løbe igen. Det trænger jeg til.. Man kan blive helt træt og doven, når jeg ikke bevæger mig fysisk, især når mit hverdags arbejde foregår på kontor, hvor jeg sidder ved et skrivebord dagen lang. Så kryds lige fingre for mig, ikke? ;-)

Udover en jubel over at være sluppet for ulykker i denne uge, så har det været en hektisk uge. Jeg har derfor måtte “løbe” lidt stærkt. Men sikke en uge! Der har været 2 x fødselsdags fejring for en lille niece, som jeg også er gudmor til. Det har været super hyggeligt! Derudover har jeg været til spisning hos mine forældre, hvor jeg blev informeret om, at jeg skal være moster for 3. gang, til september – en stor og dejlig nyhed! Jeg har rendt til diverse møder, haft tid til mig selv og ikke mindst få slappet af og ladet op til næste uge.

Som egentlig bliver ligeså hektisk, eller måske en anelse mere hektisk. Jeg ser frem til nogle gode møder, både blogrelaterede og arbejdsmæssige, spisning med søde veninder, forhåbentlig en lille bitte løbetur. Jeg slutter ugen af med en mini-ferie til København. Jeg glæder mig til, at besøge det kære København igen og ikke mindst koble af. Jeg trænger til en weekend helt uden min computer og faktisk bare fokusere på nutiden og herligheden omkring mig. Det er en weekend jeg har glædet mig længe til. :-)

Jeg håber også at I har haft en dejlig uge og ikke mindst en god weekend. :-)

Jeg kigger ind til jer senere :-)

God aften <3

18 kommentarer

 • Mariah

  Ej hvor er din niece dog kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariah

  Ej hvor er din niece dog kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanna

  Tillykke Henriette! Du gør det godt. Jeg synes også at der skal være en slags medalje. Jeg er endelig kommet ud af gipsen på mit ben. Nu er vi begge to frie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanna

  Tillykke Henriette! Du gør det godt. Jeg synes også at der skal være en slags medalje. Jeg er endelig kommet ud af gipsen på mit ben. Nu er vi begge to frie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe

  Det har været en fantastisk weekend med kæresten..
  God weekend, Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe

  Det har været en fantastisk weekend med kæresten..
  God weekend, Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariah

  Ej hvor er din niece dog kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanna

  Tillykke Henriette! Du gør det godt. Jeg synes også at der skal være en slags medalje. Jeg er endelig kommet ud af gipsen på mit ben. Nu er vi begge to frie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   HaHaha hvor er du sød! Medalje til mig og en medalje til dig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe

  Det har været en fantastisk weekend med kæresten..
  God weekend, Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe ja hun er så dejlig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe ja hun er så dejlig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  HaHaha hvor er du sød! Medalje til mig og en medalje til dig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  HaHaha hvor er du sød! Medalje til mig og en medalje til dig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Dejligt at høre. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Dejligt at høre. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guilty pleasures