RECIPE: Breakfast skyr

Little details

IMG_2616
IMG_2622
IMG_4251
details
IMG_7340
IMG_7472

Jeg kan godt lide at mikse og matche med små detaljer, der fuldender looket. Det kan være alt fra neglelak til smykker. For mig behøver det ikke nødvendigvis at være matchende til resten af outfittet. Af og til kan jeg godt lide at skeje lidt ud og mikse accessories med en helt ny måde. Men det er de små detaljer der tæller. Derfor finder jeg det interessant at bevare de små øjeblikke i detaljerne. Og samtidig give mig inspiration til nye ideer til et outfit.

Jeg vil hoppe i seng. Det har været en lang weekend og en søndag med tømmermænd. Så jeg har vist lidt søvn og hvile jeg skal have indhentet.
Sov godt Piger <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: Breakfast skyr