GIVEAWAY: Vind smykker fra Kuperman

LOOK OF THE DAY: Dots and black

IMG_3425X
IMG_3440X
collage dots
IMG_3461X
IMG_3415X
Look of the day: Pullover: Minimum, Skjorte: Selected Femme, Halskæde: Kuperman Jewellery, Taske: Second Hand, Ur: Marc Jacobs, Støvler: H&M

Aldrig har det været så svært, at tage billeder af et outfit. Jeg ved ikke, om det var kameraet, det helt sorte outfit eller at det var blevet en anelse mørkere, da jeg sidste fredag skulle have taget billeder af outfittet. Men et eller andet skabte problemer og så begyndte det selvfølgelig at regne. Typisk, ikke? ;-)

Anyways, outfittet er fra i fredags, hvor jeg var taget hjem til mine forældre, for at deltage i familiemiddagen. Og sikke en familiemiddag.
Jeg fik nemlig den gode nyhed, om at jeg skal være moster til september. Min lillesøster og hendes kæreste venter barn og det bliver da rart med en lille ny i familien. Så det var en rigtig hyggelig aften. Og så kunne vi selvfølgelig lige nå, at skyde et par billeder indimellem hyggen. ;-)

I dag står den på besøg hos lægen, (skal lige have tjekket hoften en ekstra gang, no worries!) derefter arbejde og så skal jeg ud at spise i aften.. Det glæder jeg mig til, efter et par travle dage.

Må I få en dejlig dag, fineste <3

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vind smykker fra Kuperman