Gold & Rose gold

LOOK OF THE DAY: Wedding date

IMG_2421xdD
IMG_2414X
IMG_2409X
IMG_2421little
wedding collage
IMG_2428X
Look of the day: Blazer + Kjole: Selected Femme, Pumps: Tamaris, Ur: Calvin Klein, Clutch: DKNY

Jeg er misundelig! Ja faktisk ret misundelig! I sidste weekend var min søster og hendes mand inviteret til bryllup. Og der er bare noget helt specielt ved bryllupsfester.
Først forberedelsen med tøjkrisen, makeuppen og så håret. Derefter den altid smukke vielse og så den fantastisk fest efterfølgende med både latter, glædes tårer og gode minder. Der er noget helt magisk omkring bryllupper. Og jeg ville ønske at jeg skulle til et bryllup i år, men derimod nyder jeg synet af bryllupsgæster og vielser rundt omkring mig.
Derfor overtalte jeg min søster og hendes mand Morten, til at stå foran kameret, før de kørte videre til brylluppet i Århus.
Jeg er helt vild med deres stil og specielt Nats sæt er fortryllende. Nu har jeg jo nævnt før, at jeg elsker kombinationen af pudder og den mørkeblå farve. Det er det perfekte mix, hvis I spørger mig ;-) Og hvis I synes, at min søster ser en anelse bekendt ud, så har I sikker set hende i et pænt gråt sæt på en casual søndag ;-)

Hvad synes I om dem? Er de ikke skønne? :-)

Jeg er faktisk på vej ud af døren. Jeg har lige fået fri fra arbejde og nu vil jeg køre videre ud til et spændende blogmøde.

Kan I have en dejlig dag <3

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold & Rose gold