NAILS: Iced frappe

Off to Copenhagen

IMG_3370X

Ej hvor har jeg glædet mig, til at det skulle være fredag igen.
Efter en hektisk uge, så er det rart, at kunne holde weekend og ja for nogen, påskeferie ;-) (ahem..nogen som i, MIG!)
Jeg starter derfor weekenden ud med, at tage en lille gateaway til København.. Jeg trænger til at komme i det rette ferie-afslapnings gear og så er det jo passende, at tage på miniferie til København ;-) Ej, jeg kan rigtig godt lide København og da det er ved at være et år siden, jeg sidst besøgte byen, så må det vist være på tide.
Jeg ved ikke hvornår jeg kommer hjem igen – hvilket er ret usædvanligt for en planlægningsfreak som mig. Men samtidig er det også rart, at ikke skulle være forventningsfuld eller have planlagt hele min ferie. Det må vist være sundt for mig ;-)

Jeg skal selvfølgelig nok kigge ind til jer i løbet af weeekenden og ellers er I meget velkomne til, at følge mine dage på instagram @bloggeronheels

Rigtig god weekend til jer <3

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Iced frappe