RECIPE: Breakfast skyr
Denne lækre herlighed har jeg sådan lyst til at dele med jer. Jeg spiser til dagligt skyr til morgenmad (med variation af havregrød, gryn og smoothies) Men mange har givet udtryk for at alene skyr kan have en kedelig smag og ikke er vanvittig tiltrækkende. Derfor fik jeg lyst til at eksperimentere morgenmaden med skyr. Retten er simpel og kræver ikke ligefrem det helt store indkøb. Faktisk “tømte” jeg bare køleskabet for nogle af mine yndlings sager og så gik jeg ellers i krig.
Da jeg selv synes, at skyr kan være utrolig mættende, så vælger jeg altid at spise en lille portion, for ikke at blive overmæt. Men sørg for at spise dig ordentlig mæt, så du ikke bliver hurtig sulten tidligt på dagen.
Du skal bruge:
3 spsk skyr
1 tsk kanel
½ æble
1 hånd hakkede mandler
1 tsk honning
50 g. havregryn
Start med at riste havregrynene på en tør pande. Skær æble i små tynde skiver. Hak mandlerne. Rør skyr og kanel sammen og tilsæt derefter æblerne. Drys med havregryn, mandlerne og hæld honning over retten, alt efter hvor sød en ret du vil have.
Velbekomme :-)
Ser så lækkert ud! Hav en god søndag :-)
Knus herfra ♥ –
http://thewriter.bloggersdelight.dk/