Look of the day: Cosy winter

Smoothie: Blackberry sweet

IMG_1323XX
IMG_1327X
IMG_1369X

Ihh jeg synes det er herligt, at der er så lyst om morgenen. Det giver lige et lille ekstra pust, når jeg cykler på arbejde om morgenen eller når jeg sidder og nyder min morgenmad, inden cykleturen. Så forleden dag, fik jeg lyst til at lave en mættende og sød smoothie. Faktisk er opskriften set før her på bloggen, da den blev brugt til en populær smoothie grød.. Så denne gang tager vi lige smoothien på naturlig vis og i glas ;-)

Du skal bruge:
Til 2 personer

Smoothie:
1 håndfuld brombær
½ moden banan
1 dl æblemost
1 tsk honning
1 spsk olie (røres i tilsidst)

Blend alle ingredienserne til en cremet og fyldig masse. Smag til med honning og rør olien i tilsidst. Hæld smoothien i 2 glas og server.
Velbekomme :-)

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Cosy winter