10 facts about me

DIY: Hang me UP

IMG_6365X

I weekenden fik jeg fornøjelsen af, at være lidt kreativ. Jeg har længe fortalt om, at jeg ønsker at få hængende planter i min lejlighed. Og nu skulle det altså være. Jeg har nemlig været så heldig, at modtage de fine “HANG ME UP” snore fra LIVINK. Jeg har derfor lavet et DIY projekt til jer, så alle kan få de fine hængende planter i jeres hjem.
For jeg må indrømme, at jeg synes det er rart hyggeligt! Nu er jeg jo lidt af en blomster-pige. Jeg elsker at have blomster stående rundt omkring i lejligheden. Det er noget så hyggeligt og fint, og så kan man jo lige så godt have dem hængende i loftet ;-)

IMG_6268XAX

Du skal bruge følgende:

1. To urtepotte skjulere, som kan hænge i snorene. Jeg har valgt to helt simple krukker fra IKEA til 15 kr. pr. styk

2. Kroge til at skrue i loftet og som snorene kan hænge på. Jeg har købt disse i Jem&Fix til 16 kr. pr. pakke med 15 stk.

3. Snore fra LIVINK, som snart kommer på deres webshop. Bare rolig, jeg skal nok give jer en melding, når de er på lager ;-)

4. Blomster. Jeg har valgt nogle helt almindelige EFU blomster, da jeg gerne vil have lidt længde på blomsterne. Blomster til 15 kr. pr. styk og kan købes i alverdens blomster handlere eller i diverse supermarkeder.

5. Muligvis lidt jord, til at omplante blomsterne.

IMG_6308

Start med at skrue krogene fast i loftet. Jeg har noget gips loft, hvilket har gjort det nemt for mig, at skrue krogene fast.

IMG_6287

Derefter skal du omplante blomsterne i urtepotterne, så de er klar til at blive hængt op.

IMG_6329X

Hæng snorene op i krogene.

IMG_6345X

Put forsigtig urtepotterne i “hullet” på snorene..

Og VOILÀ du er nu med på modetendsen Hængende planter :-)

IMG_6356X

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about me