LOOK OF THE DAY: Blue SHADES

Hanging plants

planter3_zpseeec2995
planter5_zps7b3fcc50
stylingvsdecorating
7872afce760c178292603817608cc1cc
cfd1dabfb50dd6079c0a863802e680ae
hanging-garden2-516x700

Jeg har længe gået og sukket over den nye trend med hængende planter i loftet.
Faktisk synes jeg, at det kunne være hyggeligt med et par planter hængende. Selvom nogen vil mene, at det er lidt for old granny, at have planter hængende i loftet, så er jeg måske lidt af en mormor, både indeni og af sind ;-) Jeg har redskaberne til det, jeg skal bare lige have fundet den rette plads i lejligheden. Og det kan altså være ret svært, når to af væggene i min stue har skråvægge. Så mulighederne er små.

Det er heldigvis snart weekend, så forhåbentlig kan jeg finde tid og plads til mine hængende blomster, altså indimellem opgaveskrivning og arbejde. Og tør man at begive sig ud som “handy-woman” og selv hænge dem op? Øhm.. Det finder vi ud af ;-)

Jeg kigger ind til jer senere med denne uges negle. Måske du kan finde inspiration til weekendens negle?

Vi ses senere <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Blue SHADES