GIVEAWAY: Vind goodiebag fra LIVINK

LOOK OF THE DAY: Blue SHADES

IMG_4121x
IMG_4114X
IMG_4103X
IMG_4130X
IMG_4119XX
XXX
IMG_4134X
IMG_4124XXX
Look of the day: Læderjakke: Mbym (lignende HER) Skjorte: SEDUCE (lignende HER) Jeans: Dr. Denim (lignende HER) Pumps: Tamaris, Ray Ban Solbriller: Thiele Holstebro, Armbånd + Ring: Moss Copenhagen, Ur: Pilgrim

Egentlig var det meningen, at dette blogindlæg skulle handle om lidt brok, træthed og en smule stresset. MEN, så fik jeg fri og kom træt hjem til lejligheden, hvor der lå en pæn buket blomster til MIG! En sød én, havde bemærket, at jeg havde en lidt træls dag, hvor humøret ikke har været i top og trætheden havde taget over mig. Men nu pynter blomsterne ret så fint på mit bord og pludselig virker opgaveskrivning og arbejde langt væk i mine tanker! ;-)
Jeg er i gang med, at skrive en større opgave, som skal afleveres i starten i maj. Og da jeg ellers plejer, at være ret god til, at koordinere og planlægge mig til den slags, så føler jeg lidt, at skrivefasen overhaler mig. Og jeg kan nu ellers bedst lide, at være med og allerhelst at være foran med den slags. Så jeg beklager, hvis jeg i den kommende tid er lidt fraværende. Jeg skal gøre mit bedste til, at holde bloggen kørende, samtidig med at jeg arbejder og skriver opgave. :-)

Nå nu til outfittet. Som jeg har nævnt tidligere så er jeg ret glad for de blå Ray Ban solbriller. Jeg kan specielt lide, at de har den runde facon og at spejlglasset giver den helt rigtige stil. Derudover kan de jo shine et hvert basis outfit op. Brillerne er fra Thiele Holstebro og de har et stort udvalg af solbriller. Jeg kan specielt lide deres udvalg af solbriller, da de er mere specielle og vovet fremfor andre butikker. Selvfølgelig har de også de traditionelle Ray Ban solbriller, men jeg holder nu allermest af, at kunne skille mig lidt ud fra mængden. :-)

Må I få en dejlig onsdag aften – det ved jeg nu, at min vil blive <3

33 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vind goodiebag fra LIVINK