Sneak peak

LOOK OF THE DAY: PASTEL

IMG_4306XX
IMG_4294X
col
IMG_4278x
IMG_4295X
IMG_4320X
IMG_4301X
Look of the day: Læderjakke: MbyM, (lignende HER) Bluse: Minimum, Nederdel: Købt i Shanghai, (lignende HER) Raybans: Thiele Holstebro Pumps: Tamaris, Ring: Moss Copenhagen, Negle: Appeal4 Lady Banks Rose

Okay okay, kan vi lige sætte tempoet lidt ned? Jeg kan slet ikke forstå, at vi allerede er nået til fredag. Hvor blev ugen af? Nå, men selvom det er fredag og at jeg snart har weekend, så er det faktisk meget rart. Jeg glæder mig til, at holde weekend. Altså jeg er ikke superspændt, da jeg ved, at jeg skal bruge det meste af weekenden på, at skrive opgave. Men mon ikke jeg kan finde på en overspringshandling eller to?

Det har været en anelse svært, at tage outfit billeder i denne uge, men ind imellem regnen og blæsten, så var der lige lidt tørvejr og tid, til at få hapset et par billeder. Selvom jeg synes det kan være ret svært, at finde tøj til vejrskiftning. For jeg har lyst til at hoppe i en masse forårs tøj NU. Men samtidig regner og blæser det udenfor. Så jeg har en smule tøjkrise for tiden.
Men med lidt pastel og fine solbriller, så går man vist aldrig helt galt i byen. ;-)
Neglene er fra Luxbeauty, hvor du faktisk i øjeblikket kan vinde neglelakkerne fra Appeal4 her på bloggen. Deltag i konkurrencen HER.

Jeg vil smutte på arbejde!

Må I få en herlig fredag og en dejlig start på weekenden <3

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak