Lately

LOOK OF THE DAY: Trés chic

IMG_6646XXX
IMG_6648X
IMG_6679x

IMG_6623X
IMG_6691x
IMG_6651x
IMG_6682X
LOOK OF THE DAY: Frakke: Vila, Tee: H&M, Jeans: Dr. Denim (lignende HER) Loafers: Bianco, Clutch: Erbs, Raybans: Thiele Holstebro

Pyh, jeg synes det har været hårdt at starte op efter weekenden. Jeg er helt træt og smadret og så har jeg faktisk allermest lyst til at hoppe i seng allerede nu! Meen jeg må vist hellere holde mig vågen i et par timer endnu, bare for en sikkerheds skyld! ;-)
Trætheden skyldes vist, at jeg hjalp min lillesøster med at flytte i hus i går. At flytte ned fra 3. sal er ikke ligefrem den letteste løsning, hvilket resulterede i ømme ben og ryg i dag. Men det var en rar følelse, at kunne hjælpe min lillesøster og hendes familie med at komme godt ind i det nye hus, specielt når der kommer en lille ny i familien til september. :-)

Efter flytningen i går lokkede jeg min mor til at skyde et par billeder af dagens outfit. Da det var en smule køligt, havde jeg taget en ny trenchcoat med, som passede perfekt til en kombination af solskin og kold temperatur. Jeg er super glad for jakken, specielt fordi den kan bruges til de lidt kølige forårsdage.

Nå jeg vil smutte ud og lave mad, inden jeg falder i søvn ;-)

Kan I have en dejlig aften <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately