LOOK OF THE DAY: MARBLE

Shine Sunnies

IMG_4124XXX
IMG_3048
IMG_3054X

Det er mægtig rart, at solen skinner udenfor og at temperaturen bliver varmere. Derfor er de nye solbriller fra Rayban fundet frem, tilsat et par matchende guldsmykker. Uret er forresten fra Marc Jacobs og har nærmest hængt på mig, lige siden jeg fik. Det er et ur jeg er blevet ret glad for, efterhånden :-)
Ringen er en af mine nyere accessories og er købt hos Moss Copenhagen. En helt simpel og klassisk ring med fine detaljer.

Solbrillerne er fra Rayban og er fra butikken Thiele Holstebro, som har et lækkert udvalg af solbriller – det er jo svært at vælge bare ét par! Og jeg synes de er noget så pæne med den runde facon og spejlglasset. Derudover kan jeg godt lide at de har en sart blå farve, så der er en kontrast mellem mine andre sorte/brune solbriller. Det giver lidt spil til outfittet, især til en matchende blå skjorte ;-)

Jeg lover at vise jer resten af outfittet i en af de kommende dage. Jeg ville bare lige vise jer dagens accessories.

Kan I have en dejlig lørdag <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: MARBLE