DIY: Hang me UP

TESTING: Batiste tørshampoo

IMG_5982XX

Efter mit første TESTING – indlæg, så vover jeg mig nu ud på endnu et indlæg. Ja, faktisk burde der måske være flere produkter til denne test, men jeg så har længe søgt efter den perfekte tørshampoo og jeg har bare aldrig været helt tilfreds. Altså indtil Batiste lancerede en tørshampoo med en lille farve effekt. Den er nemlig genial til at dække min grålige nuance af udgroning og så giver den max volume. Jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg har faktisk bitte små grå hår blandt mit ellers mørke hår. Jeg håber ikke at det er et tegn på alderdom eller at mit hår langsomt dør. ;-) Men så er jeg glad for, at en tørshampoo kan “farve” hårene til en mørkere farve, og heldigvis matcher mit brune hår. Og så giver den ikke håret et gråt skær, efter man har brugt tørshampoo, som er genialt!
Batiste tørshampoo findes i forskellige slags og nuancer, så hvis du f.eks er lyshåret, så findes der også en til dig! Der er i øvrigt tilbud på Batiste tørshampoo i Matas i denne uge :-)

Jeg bruger ofte tørshampoo på 2. dagen, da mit hår er så langt og tungt, at det hurtigt klasker sammen. Derudover har mit hår ikke godt af at blive vasket hver dag, så nogle gange venter jeg gerne 2-3 dage med at vaske mit hår, alt efter om jeg har dyrket sport i ugens løb.

Info om tørshampoo:

Tørshampoo kan bruges, hvis dit hår har en tendens til, at klaske sammen eller hvis du ikke har tid til, at vaske dit hår hver dag. Hovedreglen siger, at hvis man vil springe en hårvask over, så kan man bruge tørshampoo, som er ganske uskadelig for dit hår og mange frisører anbefaler det også. Det tager under 2 min, at sætte ens hår, efter jeg har brugt tørshampooen og den er også genial til håropsætning, da den holder strukturen på håret.

IMG_5793X
IMG_5804X

Før billedet
IMG_5838XAX

Start med at dele håret op i nogle sektioner. Spray gerne 20 cm fra hårgrænsen og spray i de sektioner, du ønsker mere fylde, eller de steder, hvor håret klasker allermest sammen.
Undgå helst at bruge tørshampoo i nyvasket vådt hår.

IMG_5885X

Ryst hovedet og bruge gerne en børst eller fingerspidserne til at ryste det overskydende tørshampoo ud af håret.

Og VOILÁ så har du det perfekte fyldige og “nyvasket” hår ;-)

Efter billedet
IMG_5979XX

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Hang me UP