LOOK OF THE DAY: Rose gold & Pastel

Breakfast club

IMG_5115X
Skyr med honning, blåbær og appelsin

“>banana pancakes
Bananpandekager med blåbær

smoothiegrød3
Smoothiegrød med brombær og bananer

oatmeal1
Havregrød med hjemmelavet mysli

pancakes2
Amerikanske pandekager med ahornsirup

Jeg elsker morgenmad! Faktisk er jeg så vild med morgenmad, at jeg allerede kan glæde mig aften før jeg skal i seng. Derfor har jeg fundet 5 opskrifter på en sund og proteinrig morgenmad. Nogle gange kan jeg komme til at glemme alle de gode muligheder, man kan lave til morgenmad. Derfor er jeg glad for at jeg har mit eget lille “Opskriftsbog” her på bloggen. :-)

I er selvfølgelig velkommen til at klikke på fanen “Opskrifter”, hvis I har brug for flere opskrifter. :-)

Nå, nu vil jeg ud i køkkenet og lave min morgenmad. Can’t wait ;-)

fOLLOWnew

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Rose gold & Pastel