COCKTAILS: Aperol Spritz
YAY! Det er fredag! Og dermed også fredagsjus i denne anledning! ;-)
Jeg har en dejlig weekend foran mig, som bla. indeholder sjusser, shopping og sofatid. De perfekte 3 S’er ;-)
Men lige nu handler det om denne lækre Aperol Spritz. Den er ganske simpel at lave og smager ala italiensk og får mig til at drømme mig langt væk fra regnvejret og mørket – men derimod drømme om sol, varme, brunhed og ikke mindst kolde sjusser.. Mmmm… Lyder det ikke lækkert? ;-)
Jeg har i alle tilfælde valgt at spice min fredag op med de her lækre cocktails. Opskriften finder du herunder.
Nu vil jeg bruge min aften på at shoppe og spare nogle penge ;-)
Må I få en dejlig aften <3
Du skal bruge:
- 3 dele tør mousserende vin (fx Prosecco, cremant, cava eller champagne) eller hvidvin
- 2 dele Aperol
- 1 del danskvand
- Isterninger og appelsinskiver til pynt
Kom isterninger i et glas, fx et stort vinglas eller et lavt drinksglas. Tilsæt først mousserende vin eller hvidvin, dernæst Aperol og til slut danskvand. Rør rundt og pynt med en halv appelsinskive.
Aperol Spritz kan tilberedes i bowle eller kande, så man kan mixe drinken til mange på én gang. Det ser flot ud og er uhøjtideligt og nemt. ;-)
Hvis du skulle få lyst til at se denne cocktail i action så se hvordan barchef Nick Kobbernagel fra cocktailbaren laver en Aperol spritz ved at klikke HER.
Indlægget er udgivet i samarbejde med www.shake-it.dk
Fantastisk måde at sparke weekenden i gang. Keep em’ coming <3