Min mor og jeg

Lately

IMG_1199X
– har jeg nydt solskinnet og glæder mig til at det bliver sommer –

x
– har flyttet lidt rundt i lejligheden og omplantet en masse blomster –

IMG_6398X
– har været på ny diæt og spist en lidt sundere variant af pasta. Find opskriften HER

11126854_10152909903036314_167601257_n
– har været på besøg hos min far og har syndet med en kæmpe is

11258985_10152909903051314_2009728735_n
– har gået ture i den fineste park og kigget på de fineste træer –

Vi tager lige et forsinket Lately- indlæg i dag, da tiden løb fra mig i går. Jeg var nemlig hjemme hos min søde mor i anledningen af Mors dag. Derudover har jeg overnattet hjemme hos mine forældre i nat, så der har ikke lige været så meget tid til at blogge i aftes.

Jeg har haft en rigtig dejlig uge, dog har jeg haft så travlt at jeg ikke har foreviget alle stunderne med billeder i denne uge.
Jeg har døjet lidt med sygdoms svimmelhed, hvilket resulterede i at jeg måtte blive hjemme i nogle dage. Derudover havde jeg deadline for aflevering af min opgave, som blev afleveret i torsdag – sikke en lettelse! Så nu ser jeg bare frem til min eksamen indenfor en uges tid. Det bliver så dejligt, at kunne koncentrer mig om andre ting igen, uden at have en opgave hængende over hovedet. Jeg tog derfor også op og besøgte min far i weekenden. Jeg trængte til at komme lidt ud (efter at have gemt mig indendøre med min opgave og krummet sammen i min egen lille hule) og være lidt sammen med mine søskende. Så i lørdags kørte vi til Aalborg for at tilbringe en dag sammen med min far. Vi hyggede os og jeg måtte overgive mig til slikmunden, da vi skulle have is ;-) Men hey! Det er jo min første is i år – så er det vel okay? ;-)

Denne uge bliver helt sikkert også dejlig, omend mindre travl og hektisk som i sidste uge. Og denne uge bliver en kort en af slagsen, med et par herlige fridage imellem. Dagene skal bruges på forberedelse til eksamen i næste uge, et fint besøg fra København, fødselsdags-fejring for min storesøster, forhåbentlig løbe nogle ture i det herlige vejr, muligvis i biografen med kærestevennen og så ellers afslapning resten af ugen. Det sidstnævnte er vist mere end tiltrængt, så jeg glæder mig rigtig meget til denne uge. :-)

Har I haft en dejlig uge? Og hvad ser I frem til i denne uge? :-)

24 kommentarer

 • Skønne billeder, og rigtig fin blog – meget gennemført (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder, og rigtig fin blog – meget gennemført (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder, og rigtig fin blog – meget gennemført (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Dine Latelyindlæg er altid så go’e.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Dine Latelyindlæg er altid så go’e.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min uge har også været fyldt med sygdom. Hele familien har været ramt, så det har været en rigtig barsk uge.
  Vi krydser fingre for at den her uge bliver bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min uge har også været fyldt med sygdom. Hele familien har været ramt, så det har været en rigtig barsk uge.
  Vi krydser fingre for at den her uge bliver bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du fået en kæreste????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du fået en kæreste????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Maria

  Der er vist en der har fået sig en kæreste ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Maria

  Der er vist en der har fået sig en kæreste ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Dine Latelyindlæg er altid så go’e.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak, hvor er du dog sød. det er altid dejligt at høre jeres mening :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Pyh… Det er jeg ked af at høre. Jeg håber at din familie har fået det bedre. :-)

   Jeg krydser <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min uge har også været fyldt med sygdom. Hele familien har været ramt, så det har været en rigtig barsk uge.
  Vi krydser fingre for at den her uge bliver bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du fået en kæreste????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Maria

  Der er vist en der har fået sig en kæreste ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Mange tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Mange tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak, hvor er du dog sød. det er altid dejligt at høre jeres mening :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak, hvor er du dog sød. det er altid dejligt at høre jeres mening :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Pyh… Det er jeg ked af at høre. Jeg håber at din familie har fået det bedre. :-)

  Jeg krydser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Pyh… Det er jeg ked af at høre. Jeg håber at din familie har fået det bedre. :-)

  Jeg krydser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor og jeg