Breakfast club

Lately

armbånd
– har modtaget en ny gave fra Bybiehl –

11263844_10152944979236314_693189315_n
Frokost med min søde mor –

11269883_10152944979071314_1515086468_n
– Smuk højgravid mave, på lige så smuk veninde –

11352524_10152944979146314_1847025415_n
– har spist mig mæt i alt for meget mad i selskab med hende her

Egentlig skulle der også have været et billede af friske jordbær dyppet i chokolade, men de er spist nu. Så de er ikke så fotogene ;-)

Det har i alle retninger været en god uge. Ugen startede med min eksamen. Jeg var nervøs, træt og ret lettet, da jeg i tirsdags afsluttede min eksamen. Så nu kan jeg trække vejret igen og fokusere lidt mere på mit arbejde og bloggen igen. Og så bliver det sidste gang vi taler om den eksamen nu – I promise ;-)
Derudover modtog jeg en ny gave fra Bybiehl. Jeg var så ivrig, da jeg pakkede gaven op og ville tage et billede, at jeg ikke lige tænkte på rodet i baggrunden. Men okay, så ser I vel egentlig et ret realistisk billede af hvordan det rent faktisk ser ud. For jeg flår pakkerne op, så der ligger papir, foldere, bånd og ikke mindst fragt posen/pakken, som gaven kom i, overalt på bordet. Men faktisk er gaven ikke til mig, men min mor. Deraf kommer der også vedhænget Mum. For jeg er åbenbart ret heldig for tiden. Først vandt jeg en ny halskæde i en konkurrence og nu et nyt armbånd. Jeg er ellers ikke typen der vinder noget – faktisk mindes jeg ikke at jeg har været noget så heldig i mange år. Meeeen det held er vist ved at vende sig nu ;-) Jeg vandt armbåndet i forbindelse med at vi fejrede mors dag for et par uger siden. Og så wupti så vandt Henriette lige en ekstra til sin mor. ;-) Jeg skal selvfølgelig nok lige vende tilbage med et lidt mere bloggervenligt billede ;-)

Jeg håber at I har en dejlig pinseferie <3

fOLLOWnew

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast club