RECIPE: Sund grøntsagsspaghetti

LOOK OF THE DAY: Classic

IMG_6958xx

IMG_7025x

IMG_7041X
IMG_6964X

IMG_7063X
IMG_6932X

IMG_7037X
LOOK OF THE DAY: Læderjakke: Bruun Bazaar, Skjorte: MbyM, Nederdel: Inwear, Sneakers: New Balance, Ray Bans: Thiele Holstebro, Clutch: Erbs Denmark

Efter to dage med sygdom, så trænger jeg til at komme i gang igen. Jeg er utrolig dårlig til at være syg. Jeg dur ikke til at ligge under dynen en hel dag. Og slet ikke når jeg ikke må lave noget fysisk. Jeg har døjet med lidt svimmelhed, hvilket resulterede i to dage under dynen. Jeg føler mig lidt mere frisk i dag og føler mig klar til at tage på arbejde. Derudover har jeg min store opgave, der skal afleveres i dag. Den er færdig og klar og hvilken følelse! Pludselig er frihed kun et fattigt ord ;-)

Outfittet er forresten fra weekenden. Vi gik en tur i de små gader i København, da vejret var helt forårs agtigt. Det er altså ret lækkert, når man kan begynde at pakke vinterjakken væk og læderjakken bliver taget i brug igen. Meeeen så kigger man ud af vinduet nu og ser regnen piske ned. Hmm.. Måske jeg skulle finde min vinterjakke frem igen? ;-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: Sund grøntsagsspaghetti