Cocktails: Cointreau Fizz RASPBERRY

LOOK OF THE DAY: Rose gold & Pastel

IMG_4011XAXX
IMG_4003X
IMG_4011..
IMG_4020X
IMG_4014X

LOOK OF THE DAY: Bluse: Minimum, Jeans: Dr. Denim (lignende HER) Pumps: Tamaris, Halskæde: Kuperman Jewellery, Rayban: Thiele Holstebro

Dagens outfit fra i onsdags, da jeg var ude og spise en hel del med hende her. Vi var ude og fejre at jeg var blevet færdig med eksamen. Og da solen skinnede ret så fint og der var en vis forårsstemning i luften, så tillod jeg mig at klæde mig i pastel tilsat et par pumps. Et perfekt valg til en ellers hyggelig hverdags aften.
Halskæden er fra Kuperman Jewllery, som har et hav af et smukke udvalg. Jeg har allerede to af deres smykker og jeg kunne sagtens lokkes til at købe flere. Jeg er specielt vild med deres rosenguld og guld smykker. ;-)
Solbrillerne er derimod nye og jeg elsker at solbrillerne har en læderkant på selve stellet. Jeg lover at jeg nok skal få taget et close-up billede af dem, så I kan se hele effekten.

Rigtig god lørdag til jer <3

Henriette

fOLLOWnew

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktails: Cointreau Fizz RASPBERRY