Dress to impress

LOOK OF THE DAY: WHITE

IMG_8429XX
IMG_8420X
IMG_8375X
IMG_8394X
IMG_8434X
LOOK OF THE DAY: Skjorte: H&M, Nederdel: ASOS (lignende HER) Støvler: H&M, Ur: Pilgrim, Clutch: Erbs Denmark

Således så jeg ud i fredags, da jeg var på vej i Vinklubben med nogle søde veninder. Det var en super hyggelig aften med masser af vin og lækker mad. Og så vigtigst af alt – hyggen. Pigerne er allesammen gamle kollegaer og vi har fundet ud af at vi er meget mere end gamle kollegaer. Vi er veninder, gode veninder. Derfor værdsætter jeg specielt mine aftener med de her piger. Det blev en anelse sent i fredags og jeg må indrømme at jeg vågnede med en smule tømmermænd og træthed om lørdagen. Men det var det hele værd ;-)
Okay, jeg ser faktisk også ret træt ud på billederne. Men det havde været en lang dag og det var vist tiltrængt med weekend ;-)

Jeg er faktisk lige kommet hjem fra en hygge dag med de selvsamme piger. Vi har nemlig en tradition, som vi kalder for “Pinse-tur”, hvor vi hygger om hinanden og tager på oplevelser. Så jeg må indrømme at jeg er lidt træt lige nu og mest har lyst til at smide mig på sofaen og lade op til en arbejdsdag i morgen. Det er vel tilladt? ;-)

Jeg håber at I også har en dejlig pinse.Og at I hygger om familien, veninderne eller bare generelt om hinanden. :-)

fOLLOWnew

   

12 kommentarer

 • Tanya

  Du ser slet ikke træt ud. Du ser meget smuk ud på billederne. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Du ser slet ikke træt ud. Du ser meget smuk ud på billederne. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fedt outfit. Nederdelen er jo to die for ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fedt outfit. Nederdelen er jo to die for ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Du ser slet ikke træt ud. Du ser meget smuk ud på billederne. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fedt outfit. Nederdelen er jo to die for ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have :-) Jeg er også meget glad for den ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe tak du søde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe tak du søde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have :-) Jeg er også meget glad for den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have :-) Jeg er også meget glad for den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress to impress