COCKTAILS: Aperol Spritz

New in: Ray ban sunnies

IMG_3117X

IMG_3126

IMG_3136X

IMG_3146X

Mine nye Ray ban solbriller. Det her par er jeg blevet ret glad for. Ikke kun fordi de beskytter mine øjne og modvirker en kommende hovedpine, ved at knibe øjnene sammen for solen. Men også fordi de er noget så fine. Jeg elsker at de har en rå læderkant, som skaber en god kontrast til den ellers feminine brille. I har tidligere set dem på bloggen, HER.
Fremover vil jeg bruge brillerne til et outfit med min lædernederdel, for at skabe et mere råt look og til et mere feminin look vil jeg bruge dem til denne kjole. Solbrillerne er forresten købt hos Thiele Holstebro, som har et stort udvalg af solbriller. Og et endnu større udvalg af Ray Ban solbriller.
Faktisk vil jeg også tippe jer om et genialt tilbud, hvis I skal ud og købe solbriller i denne weekend. Thiele har nemlig tilbud på deres Ray Ban solbriller til 995 kr. pr. par – så der er virkelig nogle penge at spare. :-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAILS: Aperol Spritz