RECIPE: Bananvafler med skyr og bær
Jeg elsker weekender. Især min lørdag og søndag morgener er ret så hellige. For jeg må vel indrømme at jeg er lidt af en travl pige med både fuldtidsjob, bijob og så selvfølgelig bloggen. Derfor bruger jeg gerne min morgen i weekend på at kræse lidt ekstra om mig selv. Jeg tror det er vigtigt og ikke mindst sundt at geare ned for et par timer og nyde stilheden om morgenen. Jeg stresser faktisk allermest af, når jeg laver mad. Og jeg elsker jo at spise morgenmad og i sidste weekend var der ingen undtagelse.
Jeg har i lang tid været mer vild med vafler, både som dessert, men også som morgenmad. Denne udgave hører dog til den sundere variant, da vaflen er både sund og glutenfri.
Jeg har valgt at bruge bær og skyr “on the side” – men det er selvfølgelig valgfrit ;-)
Opskriften finder du her nedenunder.
Du skal bruge:
Til 1 vaffel
1 æg
1 lille banan
1,5 tsk rugmel (økologisk)
1 knivspids kanel
1 knivspids kokosmel
Tænd vaffeljernet. Mos bananen med en gaffel og bland de andre ingredienser i.
Kom lidt fedtstof på vaffeljernet, medmindre det er en nonstick vaffeljern.
Varm den til den er sprød og lækker.
Du kan evt. spise vaflen med skyr, jordbær, hindbær, blåbær og lidt revet mandler.
Velbekomme :-)
Så lækkert!