Instalately

RECIPE: Sund grøntsagsspaghetti

IMG_6424XXX
IMG_6402X

Faktisk er jeg ganske vild med pastaprodukter, at jeg ofte bestiller det, når jeg er ude at spise. Men jeg laver det sjældent selv. Ja, faktisk har jeg aldrig lavet en ret med pasta herhjemme. Det er nu ikke fordi jeg ikke kan lide det, men mere fordi jeg glemmer retten og jeg glemmer hvor nem det egentlig er, at lave.
Men denne gang har jeg valgt at undlade pastaen og tilføje grøntsager istedet, så retten både er nem, sund og ikke mindst billig at lave.
Mange af jer kender sikkert allerede opskriften via Paleo-feberen. Men jeg synes nu alligevel at jeg ville dele min opskrift med jer :-)
Opskriften er både gluten og laktose-fri, så den kan spise af alle :-)
Opskriften finder du herunder.

IMG_6373

Du skal bruge:

Grøntsagsspaghetti:

3 gulerødder
1/4 hvidkål (spidskål kan også bruges)
1 porre

Kødsovs:

1 stort løg
2-3 fed hvidløg
Ca. 400 g hakket oksekød
1 dåse tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
Oregano
Lidt olie til stegning
Salt, peber

Start med at rense porren, skræl gulerødderne og skyl hvidkålen. Skær det hele i tynde strimler eller brug et mandolin jern til at få lidt tykke strimler. Steg “spaghettien” på en varm pande, til grøntsagerne er blevet bløde.

Brun kødet i lidt olie i en gryde.. Hak løg, hvidløg og tilsæt det til kødet. Steg det indtil kødet har taget farve. Tilsæt derefter tomatpuré og de hakkede tomater. Lad det koge op til det har en fyldig masse og tilføj salt og peber efter smag. Og til sidst tilsæt oregano.

Put “spaghettien” på en tallerken eller en skål og og læg kødsovs ovenpå grøntsagerne.
Voilá en nem og billig aftensmad :-)

IMG_6398X

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately