RECIPE: Nemme glutenfri boller

2 gode til kroppen

IMG_2623xx

Nu hvor sommeren (forhåbentlig) er over os inden længe, så er det vigtigt at pleje kroppen ekstra meget i den kommende tid. Sommeren over bliver kroppen udsat for alverdens solcremer, solbeskyttelse, solforbrændinger og afskallet hud. Derfor plejer jeg at værne lidt mere om min krop i foråret, end jeg ellers gør resten af året. For jeg vil gerne have en lækker og brun glød og ikke blive forbrændt og ende med at farven forsvinder kort tid efter. Derfor har jeg forberedt min hud til både bikini-sæsonen og forebyggelse af solens stråler.
Jeg har derfor fundet 2 gode til kroppen, som jeg vil tippe jer om :-)

Repair Lotion Extra Dry Skin

En reparerende kropslotion med økologisk sheasmør, som giver næring og blødhed til meget tør og ru hud. Da jeg selv har en sart hud og tør hud, så er det sjældent at jeg finder en creme, der kan fugte hele huden. Men det kan DEN HER!. Udover at den er super lækker i konsistensen, så dufter den altså også herligt! Man kan nærmest mærke den økologiske sheasmør går ind og arbejder med huden. Jeg påfører den på hele kroppen lige efter jeg har været i bad. Den kan i hvert fald varmt anbefales :-)

IMG_2629X

FIGURFORMENDE GELÉ

Kickstart din figurformning med denne intensive 7-dages kur, der går til angreb mod genstridige problemområder ved hjælp af det effektive y-mangostin. Emballagen er opdelt i to dele for at adskille den rene, aktive ekstrakt fra resten af produktet, hvilket bevarer og maksimerer effekten. Med et klik blandes det hele sammen til en letpåførlig formel. Resultatet ses inden for nogle dage – en mærkbart glattere, fastere hud.

Det lyder ret smart, ikke? Men det er det faktisk også. Jeg har nu aldrig været typen der går ind for at skulle købe sig fattig i produkter, der skulle på mirakuløs vis forme og slanke kroppen. Men da jeg for en måned siden modtag denne lille fætter, så var jeg altså nødt til at prøve den og se hvad ” all the fuzz was about”.
Det er super nemt. Man klikker bare, for at blande det hele sammen og så påføre du det på huden morgen og aften.
Allerede efter 1 uge kunne jeg mærke en forskel. Ikke en STOR forskel, men alligevel nok til at kunne ane, at der var sket en ændring.
Jeg påførte cremen på mine lår og også på problemområderne, hvor appelsinhuden pynter knap så fint. Mine lår er nu blevet væsentlige pænere og huden er blevet mere smidig og glat.
Så nu fortsætter jeg indtil cremen er tom og så er jeg forhåbentlig klar til bikini-sæsonen, altså hvis der kommer sådan en sæson i år ;-)

IMG_2632X

6 kommentarer

 • Cathrine

  Kan du mærke/se en slankende effekt på lårene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kan du mærke/se en slankende effekt på lårene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kan du mærke/se en slankende effekt på lårene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ja det synes jeg. Altså det er ikke en pralende effekt, men lidt har vel også ret ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja det synes jeg. Altså det er ikke en pralende effekt, men lidt har vel også ret ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja det synes jeg. Altså det er ikke en pralende effekt, men lidt har vel også ret ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: Nemme glutenfri boller