Lately

GIVEAWAY: Batiste Reminder

IMG_0585X

Godmorgen herinde!

Jeg sidder lige med morgenmaden i den ene hånd og blogger fra den anden hånd. Jep, det er vist det man kalder multitasking ;-)
Af og til kan jeg lige nå at bloggen fra morgenstunden, inden jeg skal møde på arbejde. Jeg glæder mig til at skulle på arbejde om lidt og senere hvor jeg skal i fitness i første gang i noget der ligner 4 år. Så I kan vel nok forstå, at jeg er lidt spændt ;-)

Nå, nok info om mig, for jeg vil jo egentlig bare lige minde jer om, at bloggen har en konkurrence kørende om lækre produkter fra Batiste og den slutter senere i dag kl. 18. Så I kan stadig nå at deltage endnu. :-) Du kan deltage ved at trykke HER.

God dag til jer søde læsere <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately