Sunday at the flea market

Lately

IMG_4673XX
– lidt solskin i min stue –

IMG_1475X
– gik fredagen i møde med et par strawberry daiquiries

IMG_5373
– de første søde danske jordbær hjemme i mit køkken. Mums <3 –

IMG_5575X
– har brugt min søndag på lopperen med min søde mor –

11124221_10153029355956314_1351677293_n
– og holdt den såkaldte “is-pause” –

Okay, indrømmet! Jeg har ikke så mange billeder at vise i denne uge. For jeg synes det har været lidt af en hektisk uge med alt for mange planer. Faktisk kunne jeg godt have brugt ca. 4 timer ekstra i døgnet – mon det nogensinde bliver muligt? ;-)

Egentlig har jeg også haft lidt downs omkring bloggen. I har jo været ganske stille i denne uge og når tingene går lidt ned af bakke, så er det jo altid en selv man giver skylden. For har jeg ikke blogget nok? Har det været for kedeligt? Men så mindede en god veninde mig om, at der er jo studenter alle vegne og vejret har været ganske strålende i de fleste steder rundt i Danmark. Så mon ikke folk var ude og nyde studentfesterne og vejret? JO! Det kunne hun jo selvfølgelig have ret i! ;-)
Men efter weekenden her er I jo kommet tilbage og så er det hele jo godt igen! Måske skal man bare lige mindes om hvor godt man egentlig har det, selvom alle dage ikke kan være lige gode. ;-) I er jo med til at gøre bloggen til et helt specielt sted.

I den anledning vil jeg gerne takke jer fordi I følger med hver dag. Det betyder mere end I aner <3

Udover en hektisk uge, så tog min mor og jeg på lopperen i dag. Det er blevet en fast og hyggelig tradition hvert år og jeg går altid og glæder mig dagene op til. For ikke nok med at vi får solgt en masse tøj, så er der bare en rigtig hyggelig stemning på et loppemarked. Folk er så søde og rare overfor hinanden og der er altid gode kup at hente. Resten af aftenen skal foregå i al stilhed og afslapning. Det trænger jeg til. Specielt når jeg skal lade op til en uge med fart på. Der er meget der skal afsluttes på arbejde inden jeg går på ferie på fredag. For jeg flyver nemlig til Belgien fredag morgen for at nyde et par dage sammen med nogle søde veninder. Så jeg har virkelig en dejlig uge at se frem til! :-)

Jeg håber også at I har haft en god uge og måske har en ferie, som I også glæder jer til?

24 kommentarer

 • Maritta

  Du bor altså pænt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maritta

  Du bor altså pænt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah P

  Pæn stue. Hvor er billederne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah P

  Pæn stue. Hvor er billederne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Markussen

  Det er også den rette tid på året hvor der er loppemarkeder overalt.
  Min familie og jeg plejer også at tage afsted.. Det er nu så hyggeligt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Markussen

  Det er også den rette tid på året hvor der er loppemarkeder overalt.
  Min familie og jeg plejer også at tage afsted.. Det er nu så hyggeligt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Glud

  Du bor hyggeligt.
  Dejlig tradition med at besøge lopperen, men kunne du f.eks. ikke fortælle lidt mere om det? Hvor, hvad sælger du og måske ikke mindst – hvad “kom du lige” til at købe – gjorde du årets fund?
  Jeg går selv på loppemarkeder sammen med min mand af og til og synes det er både hyggeligt og spændende. Vi køber ikke altid noget, men det er sjovt at se hvad der er til salg, der er nemlig altid mange finurlige eller direkte underlige ting at finde. Vi spørger ofte os selv: Hvad mon det skal bruges til.
  Bare en opfordring. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Glud

  Du bor hyggeligt.
  Dejlig tradition med at besøge lopperen, men kunne du f.eks. ikke fortælle lidt mere om det? Hvor, hvad sælger du og måske ikke mindst – hvad “kom du lige” til at købe – gjorde du årets fund?
  Jeg går selv på loppemarkeder sammen med min mand af og til og synes det er både hyggeligt og spændende. Vi køber ikke altid noget, men det er sjovt at se hvad der er til salg, der er nemlig altid mange finurlige eller direkte underlige ting at finde. Vi spørger ofte os selv: Hvad mon det skal bruges til.
  Bare en opfordring. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maritta

  Du bor altså pænt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah P

  Pæn stue. Hvor er billederne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak :-) Billederne er taget herhjemme med mit eget kamera :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Markussen

  Det er også den rette tid på året hvor der er loppemarkeder overalt.
  Min familie og jeg plejer også at tage afsted.. Det er nu så hyggeligt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Åh det er nemlig ret hyggeligt. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der tager på lopperen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Glud

  Du bor hyggeligt.
  Dejlig tradition med at besøge lopperen, men kunne du f.eks. ikke fortælle lidt mere om det? Hvor, hvad sælger du og måske ikke mindst – hvad “kom du lige” til at købe – gjorde du årets fund?
  Jeg går selv på loppemarkeder sammen med min mand af og til og synes det er både hyggeligt og spændende. Vi køber ikke altid noget, men det er sjovt at se hvad der er til salg, der er nemlig altid mange finurlige eller direkte underlige ting at finde. Vi spørger ofte os selv: Hvad mon det skal bruges til.
  Bare en opfordring. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Åh tak søde Lisbeth – det giver helt klart stof til eftertanke. Mon ikke jeg kan lave et lækkert indlæg til jer i den nærmeste fremtid :-)
   Tak for opfordringen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ih tak, hvor er du sød :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ih tak, hvor er du sød :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak :-) Billederne er taget herhjemme med mit eget kamera :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak :-) Billederne er taget herhjemme med mit eget kamera :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh det er nemlig ret hyggeligt. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der tager på lopperen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh det er nemlig ret hyggeligt. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der tager på lopperen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh tak søde Lisbeth – det giver helt klart stof til eftertanke. Mon ikke jeg kan lave et lækkert indlæg til jer i den nærmeste fremtid :-)
  Tak for opfordringen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh tak søde Lisbeth – det giver helt klart stof til eftertanke. Mon ikke jeg kan lave et lækkert indlæg til jer i den nærmeste fremtid :-)
  Tak for opfordringen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday at the flea market