Det er okay at være lidt træt, ikke?

LOOK OF THE DAY: PRINTED

IMG_6573XX
IMG_6598X
IMG_6594X

IMG_6596X
IMG_6598X
LOOK OF THE DAY: Jakke: ZARA, Skjorte: MbyM, Leo buks: (gammel), Espadrillos: Bianco, Solbriller: Rayban/Thiele Holstebro, Taske: Decadent

Et outfit som er meget passende til denne juni måned. For jeg må ærligt indrømme at jeg ikke kan finde ud af vejret. For bare 14 dage siden sad min kollega og jeg og spiste frokost udenfor og fik lidt sol på arme og næsetip. Og nu virker vejret faktisk mere ala efterår. Så på med bukserne og jakken igen. Trist, ikke? Men jeg glædes ved at jeg derimod stadigvæk kan benytte mig lidt af forårsmoden, inden sommeren (forhåbentlig) snart nærmer sig.

Jeg løber lidt stærkt i de her dage. Både i faktisk løb og så løbe efter ærinder ;-)
Jeg skal med min mor på loppemarked på søndag og jeg er derfor ved at rydde ud i hele garderoben. Og der er faktisk en hel del, skulle jeg hilse og sige. Jeg er blevet bedre til at “smide” ting ud og sortere i min garderobe. Især fordi jeg godt kan lide at andre får mere eller større glæde af tøjet end jeg måske selv har haft. :-) Derudover løber jeg gerne om aftenen efter jeg har fået fri, hvilket også tager meget af min tid. Så lige nu glæder jeg mig til at holde ferie om halvanden uge ;-)

Jeg vil sætte dem her i ovnen og fortsætte “pakkeriet”.

God aften til jer :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er okay at være lidt træt, ikke?