Festival outfit inspo

LOOK OF THE DAY: Sunday

IMG_9703X
IMG_9736X
IMG_9710X
IMG_9777X
IMG_9628X
IMG_9705X
IMG_9788X
LOOK OF THE DAY: Cardigan: Minimum, Bluse: Hunter, Nederdel: ASOS (lignende HER), Espadrillos: SixMix, Solbriller: Rayban//Thiele Holstebro, Taske: Secondhand, Ur: Marc Jacobs, Armbånd: Dyrberg/Kern

Hep hey det er fredag! Jeg sidder lige nu over morgenmaden og blogger inden jeg skal møde på arbejde om lidt. Samtidig nyder jeg det fine solskin her fra morgenen af. Er det skønt at det er blevet så lyst og lækkert? Og at solen har været skinnende ret så fint hele ugen?
Jeg synes i hvert fald at det er lækkert at kunne gå på weekend med høj solskin og en lummer temperatur. Måske der hopper en is ned senere, hvem ved!! ;-)

Outfittet ovenover er endnu et sommeroutfit, forhåbentlig kommer der flere af den slags ;-) Outfittet er fra i søndags, hvor vi var hjemme og byde mine forældre velkommen hjem efter en uges ferie. Og som altid fik jeg vist lige lokket en søster til at skyde et par billeder. Vi har en god ordning. (synes jeg selv) Jeg passer hendes datter i ny og næ og hun tager billeder når jeg har et outfit der skal vises. Hvis I spørger mig, så synes jeg det er en ret så fantastisk aftale. ;-)

Nå jeg må hellere smutte på arbejde. Jeg kigger muligvis ind til jer senere med fredagsocktail ;-)

Må I have en fin fredag <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival outfit inspo