GIVEAWAY: Batiste Reminder

Mondays

IMG_6755X

Denne mandag er heldigvis startede noget bedre end sidste mandag. Ugen starter faktisk ret godt med en god arbejdsdag, derefter lidt indkøb og senere fitness. Sidstnævnte var jeg en anelse begejstret for. Selvom jeg løber flere gange om ugen, så var det alligevel rart med anderledes form for træning. Normalt er det min kondi jeg prøver at forberede, når jeg jeg er ude at løbe. Men i dag tillod jeg mig at træne styrke og det kan klart mærkes i armene nu. Men derudover følte jeg ikke den helt store belastning, så jeg er spændt på i morgen og se hvordan resten af kroppen har det. Mest fordi jeg har planlagt en løbetur senere i morgen. ;-)

Resten af aftenen skal bruges med næsen i computeren og muligvis et par sider i denne her at falde i søvn på. ;-)

Ps. Batiste konkurrencen er forresten slut. Jeg trækker 3 vindere og vender tilbage til jer hurtigst muligt.

God aften til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Batiste Reminder