NAILS: Pastel glitter

RECIPE: Tomatsalsa

IMG_7228XAX

De aftener hvor jeg ikke spiser ude, sammen med mine veninder eller hos min familie, så bliver aftensmaden herhjemme en anelse nem og overskuelig. Faktisk er jeg ret god til at lave en hurtig snack som aftensmad, som jeg oftest spiser imens jeg arbejder ved computeren. Ja, jeg ved det – det er en MEGET dårlig vane! For jeg kan egentlig godt lide at lave mad og jeg er blevet mere inspireret efter glutenfri og laktosefri diæten er blevet en hverdag for mig. Men lets face it, når jeg bor alene og alligevel skal spise alene, så hopper jeg altså ikke i køkkenet og laver det helt store show. Altså medmindre jeg virkelig har cravings for et eller andet vildt ;-)

Men i sammenhæng at det er ved at blive sommer (forhåbentlig snart?!) og grillsæsonen er på det højeste, så vil jeg lige dele en særdeles nem og lækker tomatsalsa. Salsaen kan bruges de små bruschetta eller som en lille ekstra og sprød salat. Jeg spiser den ofte på et hjemmelavet glutenfri rugbrød som en lille snack ved siden af min aftensmad. Og af og til også til frokost.
Salsaen består af få ingredienser, men man kan heldigvis bygge salsaen op med netop de ingredienser man bedst kan lide!

IMG_7248XAX

Du skal bruge:

2 bøftomater (alm. og blommetomater kan også bruges)
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
15 blade frisk basilikum
1 spsk. olivenolie
1 tsk. mørk balsamico
1 tsk. salt
1 knsp. peber

 

  • Befri tomaterne for kerner og hak tomatkødet fint sammen med løg, hvidløg og chili.
  • Hak basilikum, vend den i sammen med olie og eddike og smag til med salt og peber.
  • Stil den i køleskabet og lade smagen komme til sin ret (ca. 10 min eller indtil dine gæster kommer)

Et godt tip: Lav gerne tomatsalsaen i god tid, så vil du få en mere fyldig og smagfuld salsa.

 

IMG_7223X

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Pastel glitter