GIVEAWAY: Batiste vindere

Stilhed

IMG_0719x

Hej Piger

Jeg beklager stilheden i går og denne stilhed i dag. Jeg ligger desværre syg og sikke et brag af sygdom. Jeg føler mig både svag og energi forladt. Så derfor er her lidt stille. Jeg synes at jeg manglede at forklare jer, hvorfor jeg ikke har blogget.
Og i guder hvor det piner mig!! Men jeg lover at vende tilbage hurtigst muligt, for det er ret så kedeligt at ligge syg og ikke kan få lov til at blogge for jer.

I er savnet!

Knus Henriette <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Batiste vindere