LOOK OF THE DAY: The DOT shirt

Test: Pleje til hænder

IMG_2584X

Overgangen fra vinter til forår har været en anelse kold. Og det betyder tør luft og hud. Derfor er det ekstra vigtigt at hænderne bliver plejet på ordentlig vis.
Jeg sidder selv på kontoret til daglig og med både aircondition, varme, slid og ikke mindst tør luft kan medføre til, at mine hænder dagligt har brug for fugt og pleje. Men hvilken håndcreme skal man vælge?
Der er jo et ret stort marked for håndpleje og derfor har jeg valgt 4 styks cremer, som jeg tester i denne uge.

IMG_9483xx

Sebamed håndcreme, 59,95 kr.

En lækker og blød creme med en meget diskret duft. Cremen tørrer hurtigt ind og efterladen huden blød og absorberet.
Håndcremen indeholder bla. keratin, som hjælper med at reparere irriteret hud og fugter neglebåndene.
Jeg synes dog at cremen er en anelse for tyk og lidt svært at smøre ud.

IMG_2601xx

Yves Rocher Black Berries Hand cream (Udsolgt på nuværende tidspunkt. Kommer på lager i juli måned)

Håndcremen er ganske pæn i udseende og dufter lækkert af brombær, uden at være for gennemtrængende. Cremen har en god konsistens som hverken er tyk eller for tynd, hvilket gør det nemmere at smøre cremen ud. Håndcremen tørrer fint ind, dog kan tørretiden diskuteres.
Men ellers en fin håndcreme.

IMG_2607xxx

NUXE – Reve de miel, 99 kr.

En reparerende og nærende håndcreme med gode næringsstoffer, som fugter både hænder og neglebånd. Cremen styrker også neglene og efterlader hænderne lækre fugtige.
Cremen er meget drøj i brug og tørrer hurtigt ind.

IMG_2613xx

Elisabeth Arden, 200 kr.

Håndcremen er fra Elisabeth Ardens serie Eight Hour, som har ry for at være både reparerende og plejende.
Derfor er denne håndcreme genial til f. eks slidte neglebånd eller tørre negle.

Efter at have testet alle 4 håndcremer må jeg konkludere at det må blive NUXE – Reve de miel der løber med sejren denne gang.
Håndcremen er mere smidig og blødgør mine hænder hurtigt. Faktisk er jeg ret vild med at jeg kan på fører håndcremen flere gange om dagen uden at konsistensen bliver for fed. Alt i alt en plejende og lækker håndcreme til en fornuftig pris.

Dette indlæg er skrevet helt ud fra mit synspunkt og mine meninger. Derfor er indlægget ikke sponsoreret.

9 kommentarer

 • Cathrine

  NUXE er bare generelt god på hudpleje. Jeg har altid deres håndcreme i tasken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  NUXE er bare generelt god på hudpleje. Jeg har altid deres håndcreme i tasken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er ikke helt enig med dit synspunkt. Jeg synes en håndcreme skal være fed i konsistens og samtidig være hurtigtørrende. Men sådan er vi jo så forskellige :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er ikke helt enig med dit synspunkt. Jeg synes en håndcreme skal være fed i konsistens og samtidig være hurtigtørrende. Men sådan er vi jo så forskellige :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  NUXE er bare generelt god på hudpleje. Jeg har altid deres håndcreme i tasken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er ikke helt enig med dit synspunkt. Jeg synes en håndcreme skal være fed i konsistens og samtidig være hurtigtørrende. Men sådan er vi jo så forskellige :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Må jeg have lov at komme med en anbefaling af en anden virkelig god håndcreme? Jeg er selv mega fan af den fra Raunsborg (http://www.ren-velvaereshop.dk/raunsborg-nordic-1240/), som vist også har været nomineret til Danish Beauty Awards? Helt klart en anbefaling værd :-)

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Må jeg have lov at komme med en anbefaling af en anden virkelig god håndcreme? Jeg er selv mega fan af den fra Raunsborg (http://www.ren-velvaereshop.dk/raunsborg-nordic-1240/), som vist også har været nomineret til Danish Beauty Awards? Helt klart en anbefaling værd :-)

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Må jeg have lov at komme med en anbefaling af en anden virkelig god håndcreme? Jeg er selv mega fan af den fra Raunsborg (http://www.ren-velvaereshop.dk/raunsborg-nordic-1240/), som vist også har været nomineret til Danish Beauty Awards? Helt klart en anbefaling værd :-)

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: The DOT shirt