Instalately

Got a favorite?

lookoftheday1
1. DOT SHIRT 2. BLUE BLUE 3. SUNDAY 4. Miss MUSTARD 5. Smoked BLUE 6. PRINTED 7. PARIS 8. Gent AVENUE 9. Blue in BRUXELLES

Da jeg lavede dette blogindlæg, var vejret overskyet og regn. Derfor synes jeg at det var bemærkelsesværdigt at se, at over halvdelen af mine billeder har jeg enten kjole eller nederdel på. Og der var sikkert hulens varmt. Men samtidig har jeg outfits, hvor jeg føler mig pakket ind med jeans og overtøj. Det viser bare, hvordan den danske sommer kan være skiftende og lidt utilregnelig. ;-)
Uanset bare ben eller overtøj. Har I så en favorit denne gang? :-)
Jeg har linket hvert outfit under billedet, hvis I har lyst til at kigge nærmere på mine outfits :-)

Jeg er lige kommet hjem fra sommerhus og har glædet mig til at vende tilbage til bloggen efter min blog fridag i går. Internettet haltede lidt i Blåvand, så det gav lidt udfordringer ifht. til at udgive et blogindlæg. Men nu er jeg hjemme og med masser af internet igen ;-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately