Meanwhile in Paris

Home…

IMG_2805X

Åh det har simpelthen været den bedste uge, længe!!
Jeg er kommet hjem fra den vidunderlige tur til Belgien, hvor jeg har været på besøg hos min søde veninde Maria. Turen har været over al forventning og jeg er så rig og mæt på oplevelser. Altså på den gode måde. Jeg synes det er overvældende at vi bare på få dage kunne nå at opleve så meget. Tre piger, en bil og en hulens masse kilometer rundt om i landet og ikke mindst et besøg til Paris. Åh jo, jeg synes vi har udnyttet tiden på bedste vis.
Nu mangler jeg bare lige at få kigget og sorteret alle billederne igennem og så skal der ellers lanceres diverse postkort og anbefalinger til jer. :-)

Det har dog været lidt nogle hektiske dage og computeren måtte volde mig nogle problemer, da vi kom til Belgien. Derfor beklager jeg altså at jeg ikke har kunne blogge for jer de sidste par dage. Så jeg føler mig lidt bagud ;-)
Vi tager derfor det første postkort senere i dag :-)

Jeg er forresten rejst videre til København. Ja, hvem sagde at ferien skulle være kedelig? ;-)
Så mon ikke der også kommer et par updates herfra ;-)

God morgen til jer <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meanwhile in Paris