VLOG: A day in Brussels

Lately

IMG_3222
– Misundelsesværdig Ray Ban solbriller og Ur fra Skagen på min søster –

IMG_3285X
– gule trommestikkere i min vindueskarm –

IMG_3134
– Søde danske jordbær. Alle er spist med velbehag, naturligvis ;-) –

IMG_3272x
– en traditionel souvenir har fået en plads på hylden –

IMG_3099
– har daset den i København –

11324991_1460843907570220_1845433893_n
– de danske jordbær i selskab med morgenskyr og æbler –

Okay, lad os lige slå fast at jeg har daset den i den her uge. Altså sådan virkelig daset den så meget, at jeg føler mig udhvilet, træt på en sund måde, holdt sådan rigtig fri og ikke mindst nydt et hvert øjeblik med både stilhed og boglæsning.
Jeg kan virkelig mærke at jeg har ferie. Og hvor er det i bund og grund herligt!

Derfor kan denne uges lately måske virke en smule kedelig og billederne er få. Men derfor kan man vel godt have en skøn uge? Jeg tror bare, at jeg i denne uge har prøvet på at slappe helt af. Og faktisk prøvet at være en smule på afvænning med ikke at skulle hive kameraet eller mobilen frem når jeg er ude at spise eller at skulle have skudt en hulens masse outfits. og det det tror jeg faktisk er ret sundt. For mig altså. Jeg må indrømme at det har været svært, så mon ikke jeg kan starte den næste uge med lidt flere billeder ;-)

Denne uge er bla. blevet brugt på en hulens masse middagsaftaler, solskin på næsetippen, barselsbesøg, løbeture og læsning af bøger. Og herligheden fortsætter skam, for jeg er taget i sommerhus med min familie. Jeg har planer om at være her i et par dage og nyde det skønne sommerhusliv. Jeg har det ofte ret svært med at holde ferie, så derfor prøver jeg virkelig at komme i det rette feriemodus, og nyde det på bedste vis. Muligvis med lidt solskin i den kommende uge? ;-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: A day in Brussels