GUIDE: Going to Paris?

| NEW IN |

oversized shirt

Okay, indrømmet! Den er slet ikke så ny igen. Den blev købt for snart 3 uger siden og jeg har endnu ikke haft nogen grund til at bruge den. Det er jo alt alt for koldt til at en kortærmet skjorte og bare ben! Yaix! Jeg har dog ikke fortrudt at jeg har købt den, selvom det er en oversized skjorte, men at jeg nok hellere ville bruge den som en kjole.

Så nu håber jeg bare på, at jeg snart får mulighed for at hoppe i den. Var der ikke nogen der snakkede om at sommeren var på vej?
Ellers overvejer jeg kraftigt at tilsætte en stor strik udenpå skjorten, just in case at temperaturen ikke ligefrem stiger ;-)
Hvis der er andre der håber på at vejret bliver lidt varmere og gerne vil hoppe i selvsamme skjorte, så kan den købes lige HER.

I dag skal jeg spise frokost med en sød veninde og hendes skønne babyboy. Senere står den på en lang løbetur, så jeg forhåbentlig kan blive klar til halvmarathon om halvanden måned. Yay!

Jeg kigger ind til jer senere med et godt tip til sommerhåret!

Vi ses senere <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: Going to Paris?