Postkort fra Bruxelles I

Postkort fra Bruxelles I

IMG_1932X
IMG_1999X
IMG_2010X
IMG_2026X
IMG_2065X
IMG_2111X
ellis
IMG_2116X
IMG_2121

Et lille postkort fra Bruxelles. En by som tog mig lidt med storm. Hvis du havde spurgt mig for en måned siden om min næste rejse gik til Belgien, så havde svaret nok umiddelbart været nej. Ikke fordi byen eller landet ikke interesserer mig. Men simpelt af den grund, at jeg ikke har haft nok viden eller indsigt i destinationen. Jeg har måske haft mange andre ture i tankerne, som jeg måske hellere ville have besøgt, men nu hvor muligheden bød sig, så takker man jo ikke nej ;-)
Som nævnt tidligere, så rejste min veninde og jeg til Belgien i sidste uge, hvor vi tog afsted for at besøge min anden veninde Maria, som har fået et spændende Internship i Aalst. Så nu var der altså rig mulighed, for at besøge Belgien og ikke mindst nyde en lidt anderledes ferie i et “forglemt” land for mit vedkommende. Men jeg blev overrasket.. Faktisk godt og grundig overrasket, hvor man kan stå og måbe over hvor lækkert der egentlig er. At vi så også lige havde nogen-og-tredive-grader hjalp så sandelig også på ferien.

Vi var heldige at have Maria med som vores lille guide, hvor vi fik besøgt et par seværdigheder, holdt pause på diverse cafeer og så var man jo nødt til at spise en belgisk vaffel – den var jo nærmest obligatorisk, specielt i den varme ;-) Imens det hele stod på, så følte jeg mig “hjemme” og slet ikke som en turist i landet. Jeg ved jo så ikke om det skyldtes at alle andre turist rendte rundt med selfie-sticks og diverse kameraer hængende rundt om halsen. Men mest af alt så føltes det bare så rart at være der. Der var stemningsfyldte gader, glade mennesker og så skinnede solen ret så fint over det pæne Bruxelles.

Dette er det første postkort fra min tur i Belgien/Bruxelles.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Bruxelles I