NAILS: Speaking Colors

SMOOTHIE: Blueberry minty + konkurrence

IMG_3570X
Glas: House Doctor, Sugerør: Livink

Som morgenmad eller mellemmåltid :-) Syntes det var ved at være længe siden, der havde været en smoothieopskrift. Det er jo ellers nu, at der er højsæson for at få fat i det lækre frisk frugt fyldt med god smag. Jeg har altid været svært glad for smoothie og specielt blåbærsmoothie. Så denne gang har jeg valgt en blåbær smoothie med smag af lakrids og mynte. To gode ingredienser som harmonere godt med hinanden og er et godt supplement til en lidt bitter smoothie.

Selvom der går længere og længere tid mellem smoothie-opskrifterne her på bloggen, så bliver der altså stadig produceret frugt-shakes i rå mængder herhjemme. Jeg elsker smoothies også selvom det vist er et (mad)modefænomen fra forrige årti, men den slags kan jeg altså ikke tage mig af, når det nu er nemt, lækkert, sundt og pænt. ;-)

Derudover har jeg en konkurrence til jer, hvor I netop kan vinde en Vitamix Total Nutrition Center – den vildeste og bedste smoothie blender på markedet lige nu.
Se hvordan du deltager og få opskriften længere nede på siden.

Opskriften på vaflerne kan I finde lige HER.

I ønskes en herlig fredag <3

IMG_3544X

Du skal bruge:

  • 250 g blåbær (friske, men frosne kan også bruges)
  • 1 stor håndfuld frisk mynte
  • 1 spsk lakridspulver
  • Sojamælk (jeg har brugt vanille)
  • 1 spsk proteinpulver
  • 1 spsk olie (rasp- eller majs olie)

 

Put alle ingredienser i en blender undtagen olie. Sojamælk til det dækker og så det kan køre rundt. Blend til ønsket konsistens opnås, tilsæt evt. mere væske.
Kom olien i til sidst og rør rundt med en ske. Olie er godt for optagelsen af vitaminer, huden og meget andet! Olien for desuden den fine hvide “brus” farve frem.

Velbekomme!

IMG_3641X
NU3 har spurgt om jeg vil deltage i en Smoothielicious konkurrence, hvor man skal dele sin favoritsmoothie. Man har så mulighed for at vinde en Vitamix Total Nutrition Center. DU har nu også mulighed for at deltage i konkurrencen.

Udover at vinde en Vitamix Total Nutrition Center trækkes der yderligere 10 vindere af en smoothielicious pakker.
Du kan læse meget mere om konkurrencen HER.

HELD & LYKKE!

IMG_3578X

 

(Indlægget er udgivet i samarbejde med NU3)

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Speaking Colors