Goldies

Cravings….

IMG_2707X

Åh hvor ville jeg dog ønske at det var den her brunch morgenmad jeg stod op til i morges! Men næh nej det var bare det sædvanlige hverdags havregryn. (havregryn er blevet skiftet ud med skyr for tiden)

En sød veninde mindede mig lige om dette herlige måltids brunch vi fik, da vi besøgte Paris for en halvanden måned siden. Og denne oplevelse er bestemt ikke gået i glemmebogen. Slet ikke. Jeg må indrømme at jeg ville have haft en helt anden start på dagen og måske have været mindre træt, da vækkeuret ringede kl. 05.15 i morges. Ganske vidst er jeg et A menneske, men efter en lang sommerferie og lige lidt for mange planer i min kalender, så er jeg uendelig træt for tiden. Og faktisk har en smule svært ved at trille ud af sengen om morgenen. Forhåbentlig er det ikke en vane der er kommet for at blive!

Men nu tilbage til den famøse brunch.. Jeg overvejer på det kraftigste at finde en luksuriøst cafe, som kan servere en ligeså god brunch, eller endnu bedre brunch buffet! ;-) Mon min lille by, Holstebro kan klare den opgave?

I hope so!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goldies