Lately

Goldies

IMG_4735X

Ringe fra HVISK HER og HER, V-halskæde fra HVISK HER, Love and Friendship halskæde fra Bybiehl

Jeg har tidligere svoret til sølv smykker og hvis jeg skulle vælge imellem sølv smykker og guld smykker, så havde det altid været sølvsmykker.. Hmm.. Altså nogle gange ændrer man jo mening ;-)
For jeg har faktisk i et stykke tid været tilhænger af guldsmykker. Se bare HER og HER.
Og da mængden af guldsmykker er vokset, så tænkte jeg at det var tid til at vise lidt nyt fra smykkeskuffen.

Ringene er fra det danske mærke HVISK.
Jeg har valgt en helt simpel ring, som er rar at have i blandt mine andre ringe, som godt kan være lidt mere ekstravagante. Derudover er ringen i den budgetvenlige ende af prisklassen ;-)

Den anden ring er også af det mere simple look og hedder noget så simpelt og smukt som Hortensia . Jeg kan specielt godt lide at mine smykker har et fint navn. Nogle gange kan det faktisk være grund nok til at jeg køber et smykke, på grund af alene af navnet ;-)

IMG_4752X

Halskæden Victory er også af nyere slags. Halskæden er en af de mindre halskæder jeg tidligere har haft. Men jeg synes den er perfekt i størrelsen til at jeg kan mikse den med andre mine halskæder, for at få et bredt udtryk af smykker.

IMG_4741X

Sidst men ikke mindst. Min yndlings halskæde. Den smukke Love and Friendship halskæde fra Bybiehl. Det er et smykke som jeg er kommet til at holde rigtig meget af. Den minder mig om at man skal huske at fokusere på sig selv og at det nogle gange er okay at sætte sig selv først før andre. Jeg valgte at mine tags skulle være M og E som betyder MIG på engelsk. Faktisk har I set smykket en del gange se bare HER og HER.

Egentlig skulle man jo nok vise et par tilhørende øreringe, men jeg har ikke haft huller i ørerne siden jeg var 5 år gammel og både skrækken og lyden sidder stadig gemt i mig. Og så er jeg bare underligt nok ikke fan af øreringe. Eller faktisk bare generelt at vise mine øre.. Okay det issue tager vi lige en anden gang ;-) ha ha..

IMG_4728X

9 kommentarer

 • Anne

  Hvor er de smukke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er de smukke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh jeg er altså så misundelig på din halskæde fra Bybiehl. Jeg må vidst have fat i kæresten ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh jeg er altså så misundelig på din halskæde fra Bybiehl. Jeg må vidst have fat i kæresten ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har altid været en sølvpige og det bliver jeg nok også ved med. Men jeg synes nu stadigvæk at dine guld smykker er pæne ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har altid været en sølvpige og det bliver jeg nok også ved med. Men jeg synes nu stadigvæk at dine guld smykker er pæne ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er de smukke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh jeg er altså så misundelig på din halskæde fra Bybiehl. Jeg må vidst have fat i kæresten ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har altid været en sølvpige og det bliver jeg nok også ved med. Men jeg synes nu stadigvæk at dine guld smykker er pæne ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately