STUHR GIVEAWAY: Vinder

Monday cravings

pendant

Det kan være ret farligt at snuse lidt rundt på nettet, specielt når det er sidst på måneden og min shoppelyst er ved at gå amok.
Hvorfor er det lige at det er på denne tid, at man har allermest lyst til at shoppe? ;-)
Anyway, så er jeg blevet ret så vild med denne halskæde. Den er så unik og fin. Og så elsker jeg at den har udtrykket som en gammel mønt. Og nå ja, så er den jo også lige i guld, som er blevet mit yndlings smykke ;-)
Jeg overvejer kraftigt om jeg skal bestille den smukke halskæde hjem, selvom den godt nok er udsolgt. Men man kan heldigvis forudbestille den, når den kommer tilbage på lager. Åh suk… Skal, skal ikke? ;-) Help please!!

1438100665

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUHR GIVEAWAY: Vinder