10 facts about me

Oldies but goldies

IMG_4758X

Endnu et loppefund. Denne gang har jeg kastet mig over en lampe. Jeg har lyst i næsten alle rum i min lejlighed, bortset fra mit ekstra værelse. Og det går lige an her i sommer månederne, nu hvor der er lyst udenfor om aftenen. Men jeg må indrømme at jeg frygter lidt den mørke tid der kommer snigende. Sidste år brugte jeg en standerlampe som et lys inde på værelset, men det var en ret uholdbar løsning og lampen havde bare aldrig passet ind ;-)

Jeg har længe gerne ville finde en lampe der ikke var for stor eller for frembrusende, da der ikke er så forfærdelig højt til loftet. Og så ville jeg jo gerne have en lampe der var lidt pæn at kigge på også. Så da jeg forleden dag var på lopperen med min mor, så faldt jeg over denne fine kobber/messing lampe. Jeg synes den er noget så skøn og jeg elsker at den har et mere “gammelt” udtryk. Så til den sølle pris på 75 kr., så slog jeg altså til! Det var noget af et kup, hvis I spørger mig! ;-) Så nu venter jeg bare på at en af mine kære handymans i familien kommer og hænger den op! ;-) Der er det lidt af en ulempe ved at bo alene og ikke egner en eneste handyman evne ;-)
Jeg lover at jeg nok skal vise lampen, når den har fået sin rette plads :-)

Jeg har desværre døjet med noget syge de sidste par dage, hvilket kom helt bag på mig, da sygdom jo aldrig kommer belejligt! Jeg føler mig en anelse mere frisk i dag og er dog taget på arbejde. Så nu er jeg forhåbentlig på benene igen.

Må I få en dejlig dag, fineste <3

IMG_4767X

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about me